martes, febrero 03, 2009

Tornem després d'un temps

Feia dies que no actualitzava el blog, des de l'any passat. Bàsicament perquè tenia el MIR i tenia poc temps per poder-m'hi dedicar com voldria. Però un cop passat el temut MIR, després de l'elecció d'Obama, de l'alto al foc a Gaza.....avui torno a escriure al blog.
El meu comentari d'avui va lligat amb els fets que van passar el passat 11 de Setembre. A pesar de que he rebut multitud de comentaris insultants, poc respectuosos...per aquell escrit, avui he volgut expressar de nou la meva opinió.
Ahir vaig tenir l'ocasió de poder parlar amb alguns membres de l'Assemblea de Joves de Lleida i vaig poder intercanviar impressions sobre el que va passar aquell dia. Parlant la gent s'entén i a mi em van aclarir moltes coses, que vaig agraïr i que vaig considerar positives. Evidentment, com els hi vaig comentar les opinions que expresso en el meu blog, són a nivell personal i és a nivell personal que us vull explicar el que jo crec sobre el Gerard Sala.
Aquell dia 11 de setembre a més del que ja us vaig explicar, es va produir un fet del que jo no me'n vaig assabentar fins passats uns dies. Jo no ho vaig presenciar i per tant no sé exactament que és el que va passar allí i no opinaré sobre això.
El que si sé, és que el Gerard, la persona afectada, és una persona involucrada a la vida social de la ciutat de Lleida i en les seves associacions. Amb ell m'hi he reunit més d'un cop i puc afirmar que és una persona respectuosa i que sap perfectament estar en el seu lloc sempre que toca. Es per això que em sorprèn que se l'acusi d'intentar agredir a la comitiva socialista i a la persona que l'encapçalava, que aquest cas era jo. Pel que conec al Gerard, pel que sé d'ell i per que me l'he trobat en altres concentracions, estic segur i convençut que ell no tenia cap intenció d'agredir-me ni a mi ni a cap dels companys socialistes que anavem a fer l'ofrena.
És per això, que a pesar de les nostres diferències polítiques, i perquè crec sobretot en la Justícia, des d'aquí vull donar suport al Gerard en tot el procès que està patint ell i de ben segur tota la seva família.
Aquesta és la meva opinió personal i si pot servir per alguna cosa, aquí queda escrita.

1 Comments:

Blogger Què t'anava a dir said...

Primer les persones i després les idees. o no?

4:27 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home