domingo, febrero 15, 2009

A l'amic Kleber Esteve


Aquest dimecres es produirà un fet molt injust. L'alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve, es sotmetrà a una moció de censura impulsada per CiU i l'ex-membre del seu equip de govern d'ERC(una gran mostra de la seva coherència).
Una moció que no comparteixen el 90% dels veïns del poble que es mostren indignats per aquesta acció política que consideren fins i tot il·legal i que l'únic que aconsegueix és una cosa: allunyar als ciutadans de la política, ja que el canvi que van manifestar a les urnes ja no serveix per a res.
El Kleber va arribar a l'alcaldia el passat maig del 2007, després de guanyar contra pronòstic, passant d'1 regidor a 5 i essent el candidat més votat. El seu missatge i una nova manera de fer política, li van valer la confiança de molts ciutadans del poble. En aquest any i mig de govern, havia ficat fil a l'agulla per resoldre molts problemes pendents, alguns d'ells complicats però que suposaven una millora per la convivència i la cohesió del seu poble. Malauradament fa 6 mesos, el pacte de govern es trencava i ERC abandonava l'equip de govern. (Com ja havien fet a Mollerussa). El Kleber i els seus companys del PSC, lluny de quedar-se parats van continuar treballant pel poble, assumint totes les carteres i tirant endavant.
Però suposo que els senyors de CiU d'Alfarràs no podien soportar l'avenç que el seu poble estava agafant i no ser-ne els protagonistes. Això sumat a la fragil·litat del regidor republicà, ha estat el detonant per fer fora l'alcalde Kleber. Un dels més joves de Catalunya. No és la primera vegada que veiem, que les forces polítiques de dreta quan perden el control polític no poden quedar-se quiets, i generen un cop d'estat o tomben als responsables d'aquest progrés. En aquest cas, el segon ha estat més fàcil. Una pena.
Els comerciants, els membres d'entitats de veïns i culturals,.. es mostren perplexos davant la facilitat amb que s'ha acabat amb el projecte del Kleber, i indignats amb la falsa acusació de mala gestió.
Un dels defectes que com a molt es poden atribuir al Kleber, és la seva gran implicació amb el poble. Conec pocs alcaldes que s'arromanguin i ajudin a podar arbres, montar escenaris o arreglar les piscines. Deixant-ho tot a punt per a que els ciutadans ho puguin gaudir.
En una època on l'escàndol de corrupció que viu el PP es a primera plana, em sorprèn que s'acabi amb el bon treball d'un alcalde que des de sempre ho ha donat tot pel seu poble.
Però bé, el nou equip de govern de CiU tampoc podrà estar gaire tranquil, perquè com dependrà dels estats d'humor del regidor d'ERC, potser d'aquí poc tornem a tenir canvi.!!Per desgràcia no crec que passi, però espero que algun dia sabrem els veritables motius del Sr. Marsich. (Potser ens ho haurà de dir el sr. Garzón, jajaja).
El proper dia 18 estaré amb el Kleber al ple, per donar-li suport davant d'aquesta injústica i per mostrar que tots estem amb ell. Perquè s'ho mereix. Per haver intentat canviar el poble i millorar-lo. Per canviar dia a dia la situació dels joves i ciutadans d'Alfarràs. Per situar el seu poble al mapa i donar-lo a conéixer. Perquè és el millor alcalde que pot tenir Alfarràs.

4 Comments:

Blogger Què t'anava a dir said...

Sí és una pena que la gent confongui política i interessos.

10:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Jo, des del primer dia, em pregunto què cony fem pactant amb ERC a tot arreu...

Albert Saiz

11:49 p. m.  
Blogger AL said...

Jo, des del primer dia, que em pregunto què cony fem pactant amb ERC a tot arreu...

Albert Saiz

11:54 p. m.  
Blogger Martín L. said...

Ostras! si que em sap greu, no sabia res de res...
Tant maco i amb tantes ganes que sempre li ha posat a tot en Kleber, deu estar veritablement dolgut; també em sap molt greu pels ciutadans del poble que tant s'estima, han perdut a un alcalde amb moltes ganes de millorar-ho tot sense cap ànim de lucre, però... temps al temps que els anys passen de seguida.
Dona-li ànims de part meva.
Joanna

7:59 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home