martes, diciembre 23, 2008

Ara vé Nadal....


Aquest diumenge ja vam començar les representacions dels Pastorets. Com cada any per aquestes festes, amb els amics del grup AEM-Belles Arts Teatre organitzem les representacions per a que els més petits (i els no tan petits) gaudeixin d'un tradició molt típica, els Pastorets. El Nadal no seria el mateix sense ells. La nostra primera representació, va ser un èxit ja que es van esgotar totes les entrades del Teatre, que no és petit.
Aquests dies la ciutat de Lleida està molt bonica, amb les llums de Nadal, la Boira, la gent que sempre va atrafegada a fer les últimes compres...crec que és una de les èpoques que més bé li senten a Lleida.
Aquests últims dies han estat una mica estressants, primer la inauguració del Nou Local de Joventut al Carrer La Palma, després l'aprovació dels Pressupostos i finalment ahir el Ple per aprovar on anirien les inversions que des del Govern del President Zapatero ens han donat per afavorir l'ocupació. Per tant, han set uns dies de decissions i d'actes importants.
A partir de demà l'activitat de la Paeria sembla que es relaxi una mica, però hi ha molta activitat cultural, esportiva, lúdica que segueix en marxa. Per mi seran dies d'estudi. Falta un mes i un dia per a l'examen MIR i cal fer un esprint final per tal d'intentar treure el millor número possible.
Com jo, tots els meus companys de classe que estem estudiant i esperant el 25 de Gener per poder gaudir d'unes merescudes vacances!!
A tots els que no us vegi, us desitjo que tingueu unes Bones Festes i que les passeu amb aquells que més estimeu, i als que hem d'estudiar a part del Bon Nadal us desitjo molta sort per a l'examen que ens espera!
Bon Nadal!!!

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Que passis molt bones festes, Oriol! I quan et posis a estudiar pensa en la bona nota que treuràs: ser positiu és fonamental per aconseguir les fites!
Un fort petó,
Mar Vilaró i familia

5:11 p. m.  
Blogger Què t'anava a dir said...

Molt bon Nadal i el dia 1 intentare venir a veure els Pastorets de LLeida. Molta sort amb el MIR i no paris sigue sigue.

5:16 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home