sábado, noviembre 15, 2008

Les activitats per a joves a bon ritme!



Porto una setmana bastant carregada, de classes al John Hopkins Fall Institute, visita al parlament, actes i de reunions precongrés, per fi tinc una estona per seure i escriure quatre ratlles al bloc.
Acabo d'arribar de fer una visita a les diferents activitats que la regidoria de Joventut ha organitzat per aquest trimestre i que ja superen els 300 inscrits. Tot un èxit de participació, i que realment ens demostra que el grup de joves entre 14 i 17 anys especialment ens estaven demanant que des de l'Ajuntament els hi preparessim activitats dirigides cap a ells i elles.
A més el torneig de Futbol que hem organitzat ja compta amb més de 16 equips de diferents zones i col·lectius de la ciutat. Cada cop tinc més exemples de que l'esport és un espai molt important per garantir la convivència i afavorir la cohesió dels joves de la nostra ciutat.

A més aquest matí hem anat al Consell Nacional del PSC, el meu primer com a conseller electe al passat congrés de la Federació. El president Montilla ha explicat quina és la situació política actual, ha valorat la feina que portem feta tant des de la Generalitat com des de l'Estat, i sobretot la que portem feta. El company Iceta ha remarcat, la importància que té que siguin els socialistes els qui estiguin al front del Govern en un moment de crisis, perquè així garantirem que no hi hagi retallades en temes socials.

No podia acabar aquest post, sense fer referència al que va ser el tema d'aquests dies. L'aclaparadora victòria de Barack Obama, el canvi i la culminació d'un somni que ha captivat a milers de persones, no només dels USA sinó de tot el món. I més sabent que Obama vol a Hillary com a Secretària d'Estat (decissió que trobo molt acertada). Aquests dies al Fall Institute vaig tenir la sort de parlar amb una de les persones més influents en política sanitària als Estats Units, que probablement serà el proper Ministre de Salut, i va reconéixer que és un moment trascendental per tornar al primer pla polític debats que amb l'administració Bush havien quedat amagats. Esperem que així sigui, i que Obama consegueixi tornar a girar a Amèrica cap a l'esquerra, o si més no, cap al centre. I això no és gens fàcil.

1 Comments:

Blogger Què t'anava a dir said...

Bé i el proper diumenge ja saps que et toca canvi de capitania a la seu vella. Ja ho tens apuntat? Ens veiem

11:15 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home