sábado, octubre 04, 2008

El CitiLab de Cornellà una meravella



Aquest cap de setmana després de la ressaca de la Festa Major (amb boda medieval inclosa) i la desfilada del CUSTO a la Seu Vella, hem començat el Màster per al Lideratge i la Gestió Política i Social que realitza la UAB (en col·laboració amb l'Escola Xavier Soto i la Fundació Rafel Campalans). Per fi, després de molts anys m'he pogut apuntar a aquest curs que segur serà molt profitós.
De moment l'ambient a la classe és molt bo, 41 companys de tot Catalunya amb moltes ganes d'aprendre i millorar per poder oferir el millor als nostres ajuntaments, diputacions, .....A més el programa pinta molt bé i ens donarà una visió molt global de la situació política actual. L'equip directiu, de tutors i de profes s'ho han currat molt i es nota, des d'aquí vull agraïr-los-hi la gran professionalitat a tots ells. (La Jor espero que sigui la nostra tutora, jijijij)
La inauguració va anar a càrrec d'Isidre Molas, president del PSC i després per la nit, al sopar col·loqui vam comptar amb la presència de'n JOsep Mª Sala, secretari de Formació del PSC que ens va anar desgranant poc a poc quina era la seva opinió i quin era el futur del PSC i del nostre país.
Però la major sorpresa me l'he endut aquest matí. Hem començat el mòdul de TIC i Noves Tecnologies al CitiLab de Cornellà, un espai molt nou on el món de la innovació i la tecnologia estan a l'abast de tothom. Un laboratori per crear una ciutat entre els més petits i els més grans. La nostra profe Raquel Querol ens ha ficat al dia amb els conceptes bàsics i ens ha fet 4 pinzellades del programa d'aquest mòdul.
Ha estat un dia i mig molt intens, però que hem aprés molt i estic segur que només és el preludi d'un gran any en el que a part d'aprendre, farem un molt bon grup d'amics i amigues!

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Benvolgut Oriol,
Aprofitant l´avinentesa del màster que estàs realitzant i, donat els teus càrrecs a l´orgranigrama del PSC, voldria que reflexionessis sobre la responsabilitat de les A.PP. en els baixos salaris i el treball digne.
És evident que els funcionaris i laborals de les AA, PP. tenim unes condicions laborals i retributives dignes, peró els serveis externalitzats (neteja, seguretat, etc )que paguen les administracions la situació és vedrgonyosa (salaris de 700-800 euros bruts, contractes basura, forta càrrega de treball, etc)
Les persones que dirigiu les administracions haurieu, per sentit ètic i més els que sou progressistes, de implicar-vos en aquest problema. De fet les condicions dels concursos són competència vostra.
Salutacions

12:03 p. m.  
Blogger Emília Briones said...

Benvolgut company!!
després de parlar meravelles del Citilab-Cornellà... no em queda mes remei que linkar el teu blog al meu, enkara que sigui una temporadeta!! ;p salutacions!!

4:23 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home