domingo, julio 20, 2008

Enhorabona Jor!!!


Feia dies que no actualitzava, casi un mes....i no serà perquè no m'han passat coses durant aquests dies. Visites a la EXPO amb recepció als prínceps, cumpleanys, festes, actes, el viatge al Marroc...i finalment el Congrés del PSC.
En aquest XIè Congrés m'ho he passat molt bé! A part de que la delegació de joves ens ho hem passat molt bé, també hem disfrutat molt amb els companys regidors de Lleida, ja que durant 3 dies hem compartit moltes hores, molts cafés i molts somriures.
Però avui m'agradaria dedicar aquest post a una amiga que avui, per fi, ha vist recompensada la seva dedicació al projecte socialista, la Jordina.
Vaig conéixer a la Jor fa ja uns quants anys i des d'aleshores cada cop ens hem anat coneixent més, hem treballat en molts projectes, hem gaudit dels bons moments i ens hem recolzat en els dolents. Però la Jor (o mami jor) sempre ha estat en un segon pla, col·laborant i treballant per la causa socialista sense demanar res a canvi, alegrant-se pels triomfs dels altres i deixant-se la pell dia a dia per a que tot sortís bé, gairebé sempre per benefici d'altres. La Jordina és una persona de fortes conviccions i que confia molt en els valors socialistes, i que sap transmetre aquesta passió a tots els que l'envolten.
I avui, per fi, la Jordina ha vist recompensada tota aquesta feina. Des d'avui, la Jor és Secretaria Nacional de la Comissió Executiva Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya. Un honor per a tots aquells que creuen en la política i la viuen tan intensament. Un càrrec orgànic que estic segur que la Jor aprofitarà moltíssim i que ho treballarà molt pels interessos de Lleida i de Catalunya. La nit d'avui serà difícil d'oblidar, fins a les 3.15, nervis, estrés, pendents del telèfon per a que ens confirméssin que la nostra amiga formava part de la Direcció Nacional, juntament amb l'Àngel Ros i el Quim Llena. Quan ho hem sapigut al hall de l'hotel, hem fet brindis amb Nestea i ens ha sortit el cansament dels dos dies.
I aquest matí, se m'ha ficat la pell de gallina i m'ha emocionat veure a la meva amiga pujar als llocs reservats per als membres de la CEN entre aplaudiments i crits d'alegria.

Et desitjo els majors èxits en aquesta nova responsabilitat, segur que ho faràs genial i ja veuràs com aquest cap de setmana el recordarem tota la vida! Nosaltres, als que sempre has recolzat estem al teu costat.

3 Comments:

Blogger JORdina said...

M'has posat la pell de gallina i els ulls vidriosos Ori... quines paraules més boniques!

Moltissimes gràcies pel vostre i especialment pel teu, suport incondicional, per la companyia, per les abraçades, pels mimos, pels nervis... i per ser com ets, simplement... GENIAL!

Bxitos i a treballar, des de la nacional, des de la fede i... des de Lleida!

Jor

9:34 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Jolin...Oriol...gairebé em fas plorar a mi!!
La veritat és que la Jor s'ho mereix, i molt, ella que sempre és i ha estat aquí, treballant al màxim i donant-vos suport a qui també us mereixeu ser on sou i a tots els demés!
Tenir uns amics d'aquest nivell és una responsabilitat molt i molt forta!!!
Un petonas per als dos!
Lov uuu!!!

3:30 p. m.  
Blogger Martín L. said...

Personalment no tinc el gust de conèixer a la Jordina, però, a tu força i sé que les teves paraules són sinceres i ella deu ser tal i com la descrius.
Tant sol em cal desitjar a la Jordina que no li defallin les forces i que continui aportant i contribuint amb el seu treball i dedicació perquè aquesta, la nostra societat, s'impregni dia a dia més del nostre bon catalanisme socialista.
Salut i forces.
Leptis

11:41 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home