martes, julio 29, 2008

250/4302


Hola a tots de nou, primer de tot voldria agraïr a tots aquells i aquelles que em vau felicitar pels meus 24 anys!! Va ser un dia normalet, però sempre et fa il·lusió que s'enrecordin de que et fas un any més vell...

La foto que publico avui és la de la cloenda de l'Escola de Formació Guillermo Vidaña que vam celebrar aquest cap de setmana a Gualba. Va ser una escola divertida, a la que jo vaig arribar el dissabte pel matí! Vam tenir l'oportunitat de parlar de la implicació dels mitjans de comunicació en la política, de la nostra marca corporativa,.... un dels punts més àlgids va ser, com era d'esperar, la festa nocturna. La delegació de Lleida (amb 19 militants, un rècord) va trobar a faltar la música dels ke pim ke pam (o algo així), perquè a part de les nostres arrels rumberes sempre feien un petit homenatge al Garrotín de Lleida. Diumenge a la cloenda van participar en Joan Rangel, delegat del Govern a Catalunya i l'Àngel Ros, alcalde de Lleida. L'Àngel ens va explicar quins eren els pilars de la política de joves a la ciutat i com ell, s'havia ficat el chip de construir una ciutat en globlal pels joves comptant amb la opinió dels joves. Evidentment l'any que vé des de la Federació de Lleida, repetirem!

Per últim voldria fer esment al títol del meu post. Aquest número, el 250/4302 és el meu de col·legiat del Col·legi de Metges de Lleida. A partir d'avui ja puc exercir de metge i firmar documents com a tal!! M'ha fet molta il·lusió entrar a formar part d'aquesta institució i veure com avui acabava l'etapa universitària i comencem una nova etapa professional. Ara però cal que ens centrem amb el MIR i que vagi estudiant per poder escollir plaça al Gener! Des d'aquí vull enviar molts ànims a tots els ja col·legues que també estan estudiant el MIR!