martes, mayo 06, 2008

Una tasca encomiable


Porto dos dies coneixent les activitats que realitzen entitats i persones en l'àmbit socio-sanitari de la nostra ciutat, i realment vull aprofitar aquest espai per agraïr la tasca que fan per millorar la vida de moltes persones i personetes de Lleida.
Avui hem estat a la Jornada que Fibrolleida ha organitzat per conmemorar el Dia de Sensibilització de la Fibromiàlgia que serà la setmana que vé. Ha estat una sessió molt completa i on pogut sentir testimonis de primera mà, sobre els efectes de la malaltia sobre les dones del nostre país. Moltes gràcies a la Manuela de Madre, per haver vingut a encoratjar a les dones de Lleida i per haver posat cara a una malaltia desconeguda per a molts.

Ahir vam estar a l'Aula Hospitalària de l'Hospital Arnau de Vilanova, on la seva responsable educativa i pedagògica, la famosa Toñi Castillo, ens va explicar quins eren els seus principals projectes, ens va donar una visió molt resumida de la feina que cada dia fa per garantir l'educació dels nens i nenes ingressats a la planta de pediatria, i , com no, ens va deixar amb ganes de conéixer més sobre els contes de la Lluna, la carrera solidària o les activitats periòdiques que organitzen a l'aula. Aquí us deixo el blog de l'Aula Dr. Cambrodí per a que estigueu al dia de tot el que aquesta gran professional, organitza pels seus alumnes i pels seus familiars.

No podem oblidar, tal i com comentaven aquest matí a la jornada sobre l'estrés a FibroLleida, la descàrrega d'hormones que suposa tenir un fill ingressat a un hospital, per tant sempre s'agraeix una cara amable i una bata lila, per fer front a les malalties que tenen els nens i nenes, i no per fer front als nens malalts.

P.D: A la foto Toñi Castillo, Gran Persona de Lleida, gràcies per tot!

2 Comments:

Blogger Escoltant la Vida said...

Oriol,

La Toñy s'ho mereix tot, però tu que representes l'energia jove del PSC, perquè no t'informes de les poques coses que es fan pels nens i sobre tot pels joves que pateixen malaties mentals.

No els comdemnem a ser invisibles. Cal lluitar des de 'dins'.

Iraine. Una companya del PSC / No pas del PSOE!

8:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

GRACIAS Oriol por este reconocimiento y por todo el apoyo dado al Aula Hospitalaria.Toñy Castillo

3:09 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home