sábado, abril 05, 2008

Un dia pel Maresme....


Avui ha estat un gran dia, perquè hem anat a l'Escola de Formació de la Federació del Maresme a Sant Pere de Riu (Pineda de Mar). Hem sortit aviadet, a pesar de que la Neus s'ha adormit i després d'un llarg viatge i guiats per la guia Michelin i la Maria Sala, hem arribat a Pineda de Mar. M'ha sorprès molt lo bonic que és aquella comarca, ja que tenen platja i montanya molt a propet.
Quan hem arribat estaven fent la Xerrada del Xavier Marin sobre diferències entre esquerra i dreta. Després hem anat a dinar a una Casa Rural que realment ere molt xula, amb molt bones vistes i un menjar boníssim. Evidentment la companyia a la taula ha estat molt bona, la Jordina, la Maria Guàrdia, la Maria Sala, la Neus, el Naya, el Carlos de l'hospitalet i l'Eli de Sitges. Hem rigut molt. Aleshores ha arribat el company David Pérez, diputat al Parlament i hem estat parlant de la Llei de la Memòria Història i de la nova llei de fosses comuns. Molt interessant. Després del cafè hem tornat a agafar la carretera i hem tornat cap a Lleida, passant per Juneda per veure a la Marta Bonet i xerra una mica amb ella.
Ha estat un bon dia, ja que hem estat amb els companys de la Federació Germana, el Maresme, hem rigut, i he conegut una zona a la que de ben segur hi tornaré!

1 Comments:

Blogger Javi said...

Oriol,
gràcies per la visita a l'escola. Sempre és motiu de satisfacció rebre la visita dels companys de les comarques de Lleida.

I si et deixes caure per la nostra comarca, doncs avisa i ja et prepararem una visita a algun d'aquests indrets idíl·lics que tenim al Maresme.

Salut i fins aviat!

9:27 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home