sábado, abril 19, 2008

I ara, a rependre el ritme


Si, com podeu imaginar les meves vacacnes a Rivera Maya ja han acabat. De fet van acabar el dimecres a la tarda, però com que he tingut dos dies molt atapits, doncs fins ara no he pogut escriure alguna cosa.
Per la Rivera Maya genial, he tornat amb més amics dels que vaig marxar i he pogut conéixer molt millor a aquells que ja tenia. Una de les millors coses, és que gairebé hem anat a tot arreu els 53 "brujos" (metge en maya), i aixi hem pogut estar tots junts, en aquesta última etapa de la carrera. Tot i que ja havia estat a Mèxic, el fet de visitar-ho amb els amics, hi dóna un color diferent. Amb els 14 "germans" que formàvem la Famíla Torrez (la s, els mexicans no la dominen gaire) vam anar des de Isla Mujeres, a Tulum, passant per Chichen Itzà, Coba, Kantah, Playa del Carmen....i encara ens va quedar temps per passar unes hores al Parc Temàtic XelHa, on vam fer snorkel, i on no vaig poder veure gran cosa, perquè anava sense ulleres...El gran final de festa el vam fer a la discoteca Coco Bongo a Cancún, que va ser un espectacle sensacional. Han set dies intensos que ens deixaven esgotats quan arribavem a la nit a l'hotel, però tot i així, no podien faltar els mojitos, piñas coladas, tequilas.....
Qui ens ho havia de dir mentre estavem tumbats al Sol, totes les traves que vam passar per aconseguir poder marxar al viatge de Final de Carrera. Us ho recomano a tots que hi aneu a passar una temporadeta, jo vaig estar temptat de simular una Otitis per tal de poder-me quedar una setmaneta més amb les despesses pagades, però....aquí m'esperaven dies de molta feina.
El dijous després de tornar vam presentar el Pla Local de la Joventut 2008-2011 a la Comissio de Polítiques per les Persones, que ara caldrà que ratifiqui el ple, i que marcarà les línies de la Regidoria de Joventut per aquesta legislatura.
Després la majoria d'actes han estat per seguir als nois de l'intercanvi musical entre Lleida i Perpinya. Els integrants del grup Lleidatà Son de Reyes, han fet d'amfitrions als Rumba de Vernet de Perpinya. Aquesta tarde fem el concert conjunt de despedida.
Bé, us deixo que a pesar de ser dissabte, també serà un dia intens, però sense el Sol i la temperatura de la Rivera Maya....

3 Comments:

Blogger Martín L. said...

Benvingut de nou a casa Ori; per un altra banda espero que t'hagis fitxat en el teu viatge amb el que "NO" s'ha de fer per tenir un paisatge idíl·lic... les platges de Cancún son una aberració de la natura que més d'un cop els ha passat factura, però, es clar, tot s'ho val pel turisme, ni que sigui crear falsos paradisos.
No parlo per parlar, tinc una gran amiga de Cancún que es testimoni del que pot arribar a fer el sector turístic contra natura, i tant sol amb l'objectiu de fer diners, tard o d'hora es paguen les conseqüències.
Tant sol desitjo que aquí siguem menys egoistes i fent una sona turística sempre respectant el nostre medi sense forçar-lo contra natura.
Salut

12:15 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

M'alegro moltíssim que hagis disfrutat tant d'un descans tant merescut. Enhorabona Doc.

5:12 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

auriiiiiiiiii!!!! haguessim hagut d fingir una epidèmia d'otitis... però crec que després ens hagués costat més tornar!!! enhorabona per ser el primer doctor d la familia torrez!!! encara ens queda per disfrutar del magnific dia de les orles! jeje!
un mua enorme!
(cal q firmi?)=P

12:57 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home