lunes, febrero 18, 2008

On eram fa 1 any...


Avui pensava on estava fa un any....arribava d'Alemania, uns dies abans havia presentat el polèmic vídeo del Dr. No i en pocs dies, seria portada d'un diari local fent esment d'una dimissió que mai es va produir.
I passat un any, tornem a estar en campanya, una mica més a prop del dia de l'inici el proper dijous. I tenim un nou vídeo preparat per aquesta campanya, en breu us el presentaré.
Aquests dies estic bastant enfeinat, pel matí estic fent la rotació per Hematologia, la penúltima!! i per les tardes, entre la Regidoria i la Campanya no dóno per gaire més...quan arribo a la nit he d'estudiar Dermatologia que és la última de la carrera i l'examen és després de Setmana Santa.
La campanya ha Lleida està sent molt intensa, aquest cap de setmana el president Zapatero va venir a dinar a Lleida, i ens va transmetre un missatge positiu i d'energia, per encarar una campanya que serà dura.
Hem de concentrar esforços per fer veure a la gent que no és el mateix PP que PSOE, que no és el matei un president que ens porta a la guerra, que un que ens porta la pau. Que no és el mateix un president que garanteix els drets de tots els ciutadans, que aquells que vol tornar a enrrera. Fins i tot a Lleida hi ha diferències, no és el mateix un candidat que va tenir que ser expulsat del congrès del seu partit per insultar i intentar agredir al llavors president Josep Piqué, o una candidata que ha treballat per Lleida i ha aconseguit la implicació de molts ministeris per a que treballin pels lleidatans.
La carrera comença, i nosaltres estem tots amb les piles carregades per recolçar a la Tere, al Fèlix, a la Maria.... i sobretot als candidats joves, a la Jordina i al Ruben, que ven segur faran arribar el missatge jove i socialista a la joventut del nostre territori. A ells dos, dedico aquest post, perquè segueixin amb la mateixa il·lusió i empenta com fins ara, segur que ho faran molt bé i aconseguiran que Lleida tingui 4 representants socialistes a Madrid, 2 al Congrès i 2 al Senat! Endavant!!!!

2 Comments:

Blogger Martín L. said...

I... on és ara el Dr. NO?... quasi bé desaparegut en combat, de tant en tant vol donar senyals de vida, però, quan es treballa malament hom ho sap reconèixer i acaben reben allò que, simplement, ells s'han buscat.

A l'igual que quan es treballa bé. Es cert que al llarg de l'historia aquí a les comarques de Lleida s'ha difós l'idea que des del PSC som massa "espanyolistes" però, les nostres joventuts demostren dia a dia que hi ha un altre catalanisme que abraça a tothom, que no separa a nacionalistes dels independentistes o dels federalistes, i la gent que no pateix de cap fanatisme això ho sap veure i ens dona el seu vot de confiança, perquè el que prima sobre qualsevol ideal es el treball diari perquè el poble de Catalunya pugui viure bé, amb concòrdia amb la resta del país i respectat cada un dels seus habitants.
De segur que els nostres sabran lluitar per poder continuar treballant per tothom per igual i sense discriminacions d'ideals.

7:31 a. m.  
Blogger JSC Mataró said...

Si vols comprovar que "Zapatero no es lo mismo", fes click aquí.

9:55 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home