martes, febrero 19, 2008

Las ideas claras.....


Aquests dies podem veure pel carrer els cartells amb l'eslògan del PP "Las ideas claras"...amb la cara de Don Mariano. Això em va contrastar molt amb les darreres declaracions que el líder popular realitza ultimament. En una entrevista al programa d'Andreu Buenafuente a la Sexta es va atrevir a dir que ell sempre havia defensat els principis del socialisme clàssic. Quina barra! Sincerament em va ofendre que una persona que va permetre que el seu país participés en una guerra sense motiu, que centra els seus esforços en destruir les actuacions d'un govern per aconseguir la pau, que no accepta que totes les persones tinguin els mateixos drets independentment del seu sexe, religió, raça o tendència sexual, que récorre la Llei de la Igualtat i de la investigació biomèdica, es consideri defensor del socialisme!!!!
Tenim 2 opcions, o realment el sr. Rajoy no té las ideas tan claras, o com suposo que deu ser, el PP ens torna a enganyar amb un eslògan que no es creu ni el seu propi president.
Després de que el sr. Arias Cañete, critiqués que les dones que viuen a aquest país tinguin accès a realitzar-se una mamografia per tal de prevenir un càncer de mama, em sorprèn que el Mariano es califiqui com el candidat dels Currantes.
Sap el que vol dir Currantes aquest senyor??? Quan sempre s'ha oposat a l'augment del Salari minim interprofessional, que critica l'augment de despesa pública i que s'oposa a les millores de benestar que ha dut a terme el govern zapatero.
Un altre exemple que recolza la 2a opció de que no es creuen ni el seu eslògan és que assegura que vetllarà per l'economia i els problemes reals de la gent, quan porta anunciant una crisi econòmica des del 2006, s'oposa a la llei antifrau, a la llei del Sòl i no ha parat d'atacar la nova llei de dependència a les comunitats autònomes on governa el PP.

En fi, els hi recomano als senyors del PP que vigilin una mica al seu president, que tenint en compte que es declara defensor del socialisme quan el seu partit està més a la dreta que mai, per tant que pensa el contrari del que fa, potser el senyor Gallardón no ho té tan negre......

1 Comments:

Blogger Dafne said...

holaaaa!
ja m'he n'he sortit i aqui estem!!


Ara el que hem d fer és lluitar per a que la gent surti a votar, per a no perdre cap vot..todos a una..como fuenteovejuna ;)
un petó!

1:31 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home