viernes, enero 11, 2008

Per un 80%.......



Aquí us presento una iniciativa d'un blog d'esquerres que volen mobilitzar a la gent per a que el dia de les eleccions del 9 de Març hi hagi una participació del 80%. Una participació que demostri que la gent jove creiem en la democràcia, en la igualitat i en la implicació de tots els ciutadans per crear un país i un món millor.

Com a resposta a la pregunta? Que passaria? Jo crec que donariem un gran exemple a la resta d'Europa. D'implicació, de que la societat s'ha aixecat per fer valer la seva veu i ho fa utilitzant un mitjà importantíssim. Unes eleccions democràtiques. Un mitjà que els espanyols van tenir prohibit durant molts anys, pel que molta gent va lluitar i que ara sembla una obligació més que un dret fonamental.

Per demostrar que la gent no creu en les mentires, en la demagògia i en la manipulació. Que no passem del que ens envolta. Per això i per molts altres motius us convido a donar una volta per aquest blog, i sobretot aneu a votar. I si voteu a Zapatero molt millor!! Recordeu que aquell que no vota no té dret a queixar-se en els propers 4 anys....és molt fàcil queixar-se del món que ens envolta, i en les eleccions tenim l'oportunitat de dir qui volem que el millori.

Espero que en un futur no molt llunyà, quan algú faci aquesta pregunta, poguem respondre que el més normal és que la gent participi, i que la pregunta hauria de ser, que passa quan vota el 60%?. Fem valer la nostra veu, fem valer la nostra llibertat.