martes, enero 29, 2008

Lleida, compromesos amb l'habitatge Jove



Avui ha estat un dia molt important per molts jove de la nostra ciutat. La Universitat de Lleida, l'Ajuntament de Lleida i el Ministerio de la Vivienda, han signat un conveni pel que es permetrà la construcció de pisos per a estudiants i investigadors joves en règim de lloguer. 150 són els pisos que es construiran entre els campus de Ciències de la Salut i el d'Agrònoms.


La presència de la Ministra a Lleida, ha reforçat la tasca que des de l'Ajuntament estem fent per promoure l'habitatge digne. Que els joves puguin tenir accès a un dret fonamental, un habitatge. Però que a més puguin tenir accès a iniciar una nova vida pel seu compte, a iniciar els seus projectes i els seus somnis.


L'Ajuntament de Lleida ha cedit els terrenys i el Ministeri es farà càrrec de la construcció, d'uns habitatges que permetran que els investigadors i estudiants puguin establir-se a la nostra ciutat.


Abans de realitzar la firma del conveni, la corporació hem rebut a la Carme Chacón a la Paeria. M'ha fet molta il·lusió veure que algú que has conegut sense càrrec, veure-la com a Ministra! Un cop acabat l'acte, i abans que marxés, la Neus i jo hem aprofitat per fer-nos una foto amb ella. Voliem fer-la perquè la última foto que ens vam fer ella era secretaria de l'Executiva Federal del PSOE, i ara ella ministra i nosaltres regidors. Tots treballem per fer arribar el projecte socialista al màxim de gent possible, en especial als joves

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

o sigui, q dino amb tu i no m'ho EXPLIQUES!!! Si es q em tens falta d'informació!
aisssssssssssss

8:07 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ai...president del club de fans de la Carme Chacón...jejeje. Què guapos esteu a la foto! I ja te val no explicar-li a ta germana, no tens perdó! :p

Ale, bisous des de la Francee

6:19 p. m.  
Blogger alberttorracabello said...

*

Ja li vau tocar la panxeta???

*

6:32 p. m.  
Blogger maria said...

la chacon? pse pse

si es veu d'una hora lluny que aquesta és la judit cirera!!

aix oriol.... que mos vos anganyar.

petonets i emocions

8:31 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home