jueves, enero 10, 2008

Enhorabona Candidats



Aquesta setmana, el consell de Federació del PSC a les Comarques de Lleida va escollir els seus candidats i candidates al Congrès dels Diputats i al Senat.
Com a secretari d'organització del PSC de Lleida estic orgullós de que 2 companyes de la nostra agrupació encapçalin aquestes llistes. L'actual Secretaria General Adjunta del Grup Socialista al Congrès, Tere Cunillera repeteix al davant de la llista a la Càmara Baixa, a l'igual que la companya Maria Burgués, ex-primera Tinent d'Alcalde de la Paeria, que encapçala la llista al Senat.
Però hi ha un altre motiu pel que estic molt orgullós, perquè 2 companys de la JSC ens representaran a les 2 candidatures. És el primer cop que la JSC obté representació en totes dues candidatures, i en bons llocs.
En Ruben Anyé, primer secretari de la JSC d'Agramunt, anirà de primer suplent a la llista alCongrès. Va ser la 3a persona més votada per tota la federació, fet pel qual des d'aquí el vull felicitar. Ha demostrat que tota la federació, no només de la JSC li dóna tot el suport.
La Jordina Freixanet, primera secretaria de la Federació, anirà de suplent al Senat. Es reconeix la seva tasca dins del partit, i serà una bona representat de joventuts.
Des d'aquí la meva més sincera felicitació als companys de la JSC que representaran els ideals dels joves socialistes en aquestes eleccions generals. Companys que han demostrat la seva vàlua personal i política i que faran el millor pels joves de Lleida i del Territori.
Estic segur que treballaran moltíssim i que serem un exemple per la resta de forces polítiques per a que fiquin joves a les seves llistes, tot i que hi ha partits que encara no saben qui encapçalarà la llista, i sol falta 1 mes i mig per les eleccions......