miércoles, diciembre 05, 2007

Ja era hora


Des del 14 de Març la d'ahir va ser la primera manifestació en la que el Govern d'Espanya va comptar amb el recolçament del PP. Una manifestació per la llibertat, com a eina per véncer als terroristes. Malauradament no va ser una concentració silenciosa, ja que hi va haver una batalla dialèctica en la que els crits contra ETA, van brillar per la seva abscència. També em va estranyar que no hi anés el president de l'AVT, tan acostumat a organitzar i participar en manifestacions contra el govern...potser això de la unitat no li va massa.
Almenys la manifestació d'ahir va ser un primer pas....esperem que no sigui l'últim. Ja era hora que el PP entengués que la política antiterrorista ha d'unir als que creiem en la democràcia, no dividir-nos. No cal buscar culpables, cal lluitar contra ETA, cal lluitar per la PAU.

2 Comments:

Blogger Eric Alarcón said...

Ha quedar clar que el president de la AVT és (encara) més radical que el PP. Vaig flipar quan, a la sortida del tribunal, va dir que el zapatero estaría compartint l'alegría amb els terroristes. És caricaturesc; sembla una caricatura de sí mateix del polònia, en serio.

M'alegro que hi hagi unanimitat entre tots els partits i sindicats, però aquesta unanimitat ha de ser duradera per a impedir actituds com les que ja estàn instaurades en la societat.

Un saludote oriol!

8:32 p. m.  
Blogger Martín L. said...

Tens raó, és molt trist que quelcom que hauria de ser una tragedia i un atemptat amb contra de les llibertats de l'individu, com és l'assassinat a sang freda, passi a formar part del programa d'un partit tant sol per fer fora al partit que està governant, PSOE, perquè un dia va decidir pactar amb els terroristes per esgrunar alguna possibilitat de possar fi a totes aquestes injustícies. I si el PSOE es decideix a manifestar-se amb contra, doncs tots els militants i simpatitzants de l'altre partit s'emprenyen perquè els volen robar l'idea.
Que egoista i cínica és la societat.
Leptis

11:25 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home