viernes, septiembre 28, 2007

Una molt bona entrevista


Fa un temps vaig publicar en aquest blog, que els amics de TV Lleida m'havien fet una entrevista sobre la meva vida i preferències. Doncs bé, aquest dimecres per la tarde vaig anar a veure aquesta entrevista al programa Cafeïna que dirigeix Núria Sirvent. Des d'aquí sol voldria agraïr la bona estona que vam passar ahir a la tarde.

A tots els lectors del blog, dir-vos que vau ser molt presents en el programa i en més d'una ocasió és va parlar d'alguns comentaris que em deixeu per aquí.

A part de porres, preguntes sobre l'organització del Temps, em quedo amb la pregunta de com som els joves de Lleida. Uns joves amb valors, que volen aportar el seu gra de sorra per la ciutat i que estan esperant a ser escoltats. Uns joves que no es poden obviar, ja que són el futur de la nostra ciutat! Joves actius i participatius. Un exemple, en són els 3 companys que ahir van estar amb la Nuria a l'entrevista, el Fidel, la Neus i el jove Mag als que des d'aquí felicito pel seu programa!

Companys us mantindré informats dels actes de la festa Major. Aquest divendres ja acabo la rotació a Medicina Legal i ara m'espera un mes d'Oftalmologia, a veure si em poden fer algun arreglillo!

Bona Festa Major!!

5 Comments:

Blogger alberttorracabello said...

*

Psssttt... Ori..

Vaig veure'n un trocet..!!!!

Em van agradar molt les respostes.. sobretot la teva afició al Tintín.. ;)

Per cert, a veure quan ens fas un video youtube.. amb el Garrotín, en versió pròpia!!!

Et deixo amb un embarbussament, que deia el meu abuelo:

Tintín, de revolatín, de copacopín, de copinacopa...
Quien diga tres veces Tintín, de revolatín, de copacopín, de copinacopa...
No bebe vino de esta copa!!!

*

Bona Festa!!!

11:54 a. m.  
Blogger Què t'anava a dir said...

Enhorabona per la boda. A disfrutar molts anys. Visca els nuvis. Ahir al banquet vas deixar molt aviat a la teva estimada. Sort que hores més tard vas acudir a consolar-la i vas brindar amb cava amb tots els de la comparsa de la núvia. Que et vam veure, urgellenc!!

Un anglesola i el seu company d'armes.

9:31 p. m.  
Blogger Unknown said...

Ara ja no ho presentarà la Núria Sirvent, ho farà la nostra amiga i companya de teatre Mariví Chacón. Segur q ho farà estupendament!

8:46 a. m.  
Blogger Oronich Fabregat said...

Ei guapo! Sóc Gemma Fabregat! Et vaig veure un troçet de l'entrevista va estar molt bé i tu insuperable!
Bon mes per oftalmologia!

12:14 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

El Partido Socialista Europeo (PSE) lanzó hace apenas un mes una campaña llamada "Manifesto 2009" para implicar a los ciudadanos europeos en la elaboración del programa electoral para las europeas de 2009.

Para ello desde la sede central en Bruselas han montado una plataforma de participación y debate en inglés y francés.

En contacto con los responsables directos de la campaña, un grupo de activistas del PSE en España concluímos que era conveniente llevar este debate a los ciudadanos de cada país sin que el conocimiento del idioma inglés o francés representara un problema. Para ello, se ha lanzado un blog que pretende recoger los debates de la campaña europea en castellano, para hacerlo accesible al mayor número posible de ciudadanos.

Esta es su dirección: www.manifiesto2009.es

Os pedimos que desde tu blog participes en la campaña, bien enlazándonos, hablando del blog en un post, participando como redactor, comentando o como se te ocurra.

4:06 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home