sábado, septiembre 15, 2007

Per l'11 de Setembre, 100 gràcies



Lleida, com a Capital de la Cultura Catalana, ha estat la gran protagonista en els actes de Commemoració de la Diada aquest 11 de setembre. La Senyera que va onejar ahir durant tot el dia representant als pobles de Catalunya, era de Lleida. Vam ser protagonistes perquè cent 100 voluntaris de Lleida van acompanyar a l’alcalde, Àngel Ros, i van anar a donar suport a la seva ciutat en un acte tan important.

Aquest col·lectiu aplegava gent de diferents edats, sobretot joves, que pertanyen a entitats culturals i esportives, a associacions juvenils, amics de la Capital de la Cultura i molts d’ells són de la borsa de voluntaris de la Regidoria de Joventut.
Voldria aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a tots aquests voluntaris que van optar per acompanyar-nos a celebrar la Diada, que van aixecar-se molt d’hora i van participar molt activament durant tot el matí en el dia que Lleida representava als municipis catalans. Des de tasques d’informació fins acompanyar als Mossos d’Esquadra de Gala que van hissar la bandera.
Moltes gràcies per haver deixat el nom de Lleida ben amunt, per haver estat uns bons ambaixadors, per demostrar que els joves s’estimen la nostra ciutat i que responem quan se’ns necessita. Gràcies també als participants dels pobles de l’entorn de Lleida, que van voler sumar-se a aquest esdeveniment mostrant que treballant en xarxa podem aconseguir que la regió de Lleida esdevingui fonamental per Catalunya.

Espero que els voluntaris s’enduguin un bon record de la seva participació a la Diada i que s’ho hagin passat molt bé col·laborant amb la ciutat. Des de la regidoria de Joventut seguirem apostant i treballant amb els voluntaris que dediquen part del seu temps als altres, i que amb el seu esforç desinteressat demostren que els joves de Lleida tenen molt a dir en la projecció de Lleida.

4 Comments:

Blogger maria said...

bones oriol,

m'enduc un bon record ... i un traje d'infermera!! jjejeje

petons & emocions

6:56 p. m.  
Blogger Què t'anava a dir said...

Ara toca el diumenge dia 30. Ens veiem a la boda de Moros i Cristians.

7:42 p. m.  
Blogger Unknown said...

Cert...ara toca Boda de MIC

10:18 a. m.  
Blogger estoymazizote said...

Hey!!, una cosa, acabo de veure't a la tv Lleida i has dit la direcció del teu blog, no l'escoltat bé y he ficat http://yuguero.blogspot.com i m'ha sortit el blog d'una altra persona, que podia tractar-se de qualsevol cosa, però justament és un blog de politica però amb unes idees "una mica diferents" :D Dew!

12:39 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home