lunes, septiembre 03, 2007

Gràcies Candi


Ahir al matí ens informaven de la trista notícia, de que el nostre company i amic Candi Villafanye, havia mort durant la nit. Una pèrdua molt forta i un cop molt per tots nosaltres, pels companys del grup, del partit, de les moltes entitats en les que col·laborava,..Tenia tanta vitalitat que semblava que mai s'hagués d'apagar.
L'Alcalde ha decretat 2 dies de dol oficial, i ha habilitat un llibre on tots els lleidatans poden expressar les seves condolències a la familia. Demà es farà un funeral amb tots els honors pel primer tinent d'Alcalde que ha mort a Lleida.
El Candi, era una gran persona i un gran amic. Vaig compartir moltes estones amb ell durant la campanya i ara un cop regidor, ell sempre va estar disposat a ajudar-nos. Mai tenia males paraules, mai s'enfadava o almenys sempre intentava treure ferro de les situacions més complicades. Ha demostrat amb el seu esforç de superació que tot és possible. S'havia convertit en una peça clau del govern de la ciutat.
La seva humilitat i el seu coratge, ens van ensenyar a veure les coses d'una altra manera, com ha dit l'alcalde ens ha ensenyat a ser millors persones. Feia poc havia complert un dels seus somnis, que era ser Alcalde de Lleida. No us podeu imaginar que content estava i que orgullós. Mai tenia un no com resposta, i portava un ritme que ens donava mil voltes a tots.
Gràcies Candi, per estar sempre amb nosaltres, per donar-nos l'oportunitat de coneixer-te i sobre tot gràcies per deixar-nos ser els teus amics. Fins sempre.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Guardo un especial record del company Candi del dia que va anar a donar suport a la candidatura d´Alguaire. Una persona que malgrat els seus problemes de mobilitat evidents es mostrava com un lluitador més, una persona humil, senzilla i sobretot propera.

Una persona que fins l´últim dia va estar al peu del canó per fer allò que més li agradava... millorar Lleida.

És per tot això i més que ahir diumenge va ser un dia molt trist, quan et dones compte que malgrat el mon continua, Lleida i Catalunya en general trobaran a faltar una persona amb un gran cor i que dificilment es podrà suplir la seva absència.

Des d´aquí el meu reconeixement al Candi tot desitjant-li ànims sigui on sigui.

Descansa en pau.


Rubén Añé

4:47 p. m.  
Blogger Matarratas said...

Les meves condolències a la familia socialista de Lleida.

2:06 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home