jueves, julio 26, 2007

Benigne.....


Ahir vaig estar amb les companyes de Lleida Televisió que estan realitzant una grabació amb tots els regidors de l'Ajuntament i ens feien una sèrie de preguntes, que tenien com a únic objectiu apropar els polítics a la gent del carrer amb preguntes informals.

Una d'elles, era quina era la paraula que m'agradava com sonava. Molts van contestar paraules que sonaven bé però fonèticament no pel seu significat. Es van quedar parats quan la paraula que jo havia escollit era Benigne. No per com sona la paraula en si, res de l'altre món, sinó per la satisfacció i la tranquil·litat que et dona quan sents aquesta paraula. Quantes persones ho donarien tot per sentir del metge aquesta paraula que cada cop es coneix més.

Fa temps que no escric, no per falta de ganes, sinó perquè em passo el dia amunt i avall. Pel matí a l'Hospital fent el rotatori i a partir de les 4.30 i fins que toqui fent de regidor. He de dir que és una feina gratificant poder estar al costat dels lleidatans i lleidatanes. De moment va molt bé i espero que segueixi aixi. Aquesta setmana ja acabaré la meva rotació per Dermatologia. Des d'aquí vull aprofitar per enviar una cordial salutació al gran equip que hi treballa i a tots aquells i aquelles, que després de temps d'espera tenen la sort de sentir la paraula benigne. A aquells que no tenen la mateixa sort, encoratjar-los a lluitar i a disfrutar de la vida!

1 Comments:

Blogger Eric Alarcón said...

Ja saps, si tens un fill, digue-li Benigne. Benigne!!!! a sopaaaar!!, Benigne!!!!baixa d'aquí!!! vine aqui Benigne!! (bueno prou)
Segueix així, rotant (això és la cocacola, que provoca rots) i regint, que ho fas molt bé!

Un saludote.

11:01 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home