jueves, mayo 31, 2007

Reprenem l'acció!!

Casi 3 mesos després, torno a activar el meu blog. Espero que el vídeo de la Chispa de la Vida hagi estimulat la donació de sang.... Vaig deixar-lo estar perquè durant la campanya he estat molt atrafegat i finalment després de la gran victòria de l'Àngel Ros i el PSC el 27 de Maig, he vist que les visites al meu blog han estat molt elevades, fet que m'ha animat a rependre el blog.
Han passat moltes coses en aquest temps, Sant Jordi, Conferència Nacional, Festa JOVES @ (un èxit amb 700 joves), Moros i Cristians, Bodes,... i finalment les eleccions municipals on el PSC va recuperar la majoria absoluta i fins i tot ha arribat als 15 regidors. Amb el que jo, que anava de número 10 tinc la satisfacció de ser regidor electe de l'Ajuntament de Lleida.
La JSC i el PSC hem obtingut molt bon resultat en aquestes eleccions, el Kleber serà alcalde d'Alfarràs, els companys de Montgai han entrat a l'Ajuntament, l'Anna regidora de les Borges, i a Bellpuig i Alguaire formarem part del govern. Des d'aquí vull felicitar a tots els companys que han participat activament en la campanya. Poc a poc el territori de Lleida, durant molt temps sota l'opressió del caciquisme de CiU, comença a tenyir-se de vermell socialista! CiU s'endinsa en batalles internes, i el PSC camina cap endavant.
Ara caldrà treballar per no defraudar i demostrar que el PSC és un partit amb vocació municipalista. Felicitar des d'aquí també als més de 70 regidors que la JSC ha obtingut a tot Catalunya, el PSC és un partit que aposta pels joves i durant la campanya hem tingut l'oportunitat d'explicar les nostres propostes.
Tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa i agraeixo a tots aquells que m'heu enviat mails, sms, dedicats posts, fotos, spaces,... per felicitar-me per la victoria dels socialistes a Lleida. Només falta esperar al dia 16 perquè ens constituim oficialment com a consistòri de la Paeria!

Moltes gràcies!
Reprenc l'activitat al meu blog i us mantindré informats de tot el que vagi passant!

Foto de grup de la Conferència Nacional de Territori
Foto del compromís de l'alcalde amb els joves a la Festa joves @

5 Comments:

Blogger ARES said...

Tot i que ja et vaig felicitat dsd el meu blog, t'ho torno a dir...ENHORABONA I MOLTES FELICITATS!!!!;-)

6:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Doncs, si, la veritat es que si: ho heu fet molt bé i us ho mereixeu!

MOLTES FELICITATS!!! (879237a vegada que t'ho dic...jajajaja)

MUAAAAA

8:04 p. m.  
Blogger JORDina said...

Oriol!

Moltissimes felicitats i gaudeix d'aquesta nova etapa al servei del ciutadà i dels i les joves de Lleida... tots amb tu!

Jor

8:25 a. m.  
Blogger CHERRY said...

Moltíssimes Felictats i molta sort en aquesta nova etapa!

8:40 a. m.  
Blogger maria said...

buenas

soc la útlima? jooo

coca-cola para todos!! quina eficiència amb el meme, felicitats i tot això que et solen dir,

la més sincera enhorabona!

10:21 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home