lunes, diciembre 18, 2006

Relax Post-examens?


Per fi vam acabar exàmens el divendres. Després de dormir 4 hores, el divendres a les 19.30 em convertia en un home lliure. S'acabava el periode d'exàmens.
M'hagués agradat escriure abans però amb els examens no vaig tenir temps i el cap de setmana he anat de vòlit.
El divendres per la nit, assaig general dels Pastorets. El diumenge es feia la primera representació i com que havia estat d'exàmens no havia pogut anar a tots els assajos. Vam acabar tan tard, que ni ganes de sortir em van quedar.
El dissabte al matí, a Barcelona. Al consell autonòmic de Creu Roja Joventut. Eram pocs però vam fer força feina i després vam fer el dinar de Nadal per desitjar-nos bones festes. El dinar molt bo! Per la tarde cap a Lleida i a treballar a la botiga. Aquests dies de Nadal estem tots treballant a la botiga de la meva mare. "El Cau". Aquells que vulgueu un bon regal per aquestes festes, ja sabeu on anar!
El diumenge es preparava mogut. Pel matí jornada de treball de la JSC per preparar les municipals. Vam estar molt bé a casa del kleber i vam començar a definir idees. Després un bon Dinar de Nadal de la JSC. Amb el fred que feia, dinar al costat del foc era tot un luxe.
Per la tarde, tal i com he dit, els Pastorets. La primera de 3 representacions que fem a l'Escorxador. Vam omplir bastant per ser que coincidia amb els actes de la Marató. Els propers dies seran el 26 de Desembre i l'1 de Gener. Aquells que vulgueu venir, ja ho sabeu.
Per la nit, gala d'OT. la Lorena a la final, com ha de ser!! Si és que la noia de la Mariola ja es veu que arribarà lluny!
Avui dilluns el dia tampoc ha estat lleuger precisament. Començavem el 2n trimestre de classes, i per començar el professor de Ginecologia no s'ha presentat a les 8.00 del matí. Després he anat a esmorzar amb la Dra. Pérez (Institut de Medicina Legal) i finalment he anat a parar a la Creu roja, on hem preparat la campanya de reis i hem fet el pica pica de Nadal!

Aquesta tarde, Comitè Provincial de Creu Roja i Copa de Cava amb l'alcalde a l'hotel Zenit! Ja us explicaré que tal va!
Tornem a estar actius i al final no saps si prefereixes els examens o no!

Per cert, no voldria acabar aquest escrit, sense abans fer un esment a la mort de la Loyola de Palacio. Em va saber molt greu que aquesta gran dona de la política ens deixés després de lluitar contra el pitjor adversari que ens podem trobar. A ella voldria dedicar-li aquest post, perquè tot i ser de diferents partits, cal reconéixer a les persones que són vàlides i que tenen el coratge i la valentia per defensar públicament les idees, lluitant pel bé dels altres i contra els prejudicis que avui en dia encara pateixen moltes dones polítiques.


La foto d'Herminia Sirvent, mostra la inauguració de l'Eix Comercial de Lleida que es va realitzar el dissabte al matí.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Eis Oriol!! Soc la Maria, jejeje.
T'he deixat un meme al....ejem...al meu space del messenger, jejeje.

Un petonet!!!!

10:19 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home