martes, diciembre 12, 2006

El princep Felip de Borbó vé a Lleida


Si si, tal com sona, ahir S.A.R el príncep Felip de Borbó i Grecia, senyor de Cervera i Balaguer, va venir a Lleida per ficar la "primera" pedra al parc Científic i Tecnològic de Lleida. Ja veieu que a Lleida hi ha categoria, i com us podeu imaginar la multitud que el van anar a veure al Palau de Paeria era de lo més diversa, n'hi ha que fins i tot li van regalar coses per la futura germana de la Leonor. La pregunta més repetida: Como está Leticia?? i ell Bien Gracias, a veces como en un barco!
Tots els diaris recalquen el bon paper que va fer a Lleida, la seva professionalitat i el seu apropament amb la gent que el volia saludar. Això sí, tot Lleida semblava un búnker de seguretat mentre passava la comitiva princepesca.
Lleida es va involucrar amb la visita del Príncep i tot i ser breu, va ser intensa. L'alcalde Ros va fer de perfecte amfitrió.
El final del seu discurs.
" a Lleida hi ha 10.000 estudiants universitaris i 4.000 alumnes de formació professional. Perquè en el present del segle XXI, la principal riquesa és la capacitat d'educació i la formació dels seus habitants. Compteu amb Lleida. Podem i volem aportar a Catalunya, a Espanya i a Europa, les nostres capacitats i projectes per a contribuir a tenir un país equilibrat, és a dir, un país amb un repartiment just de la riquesa. Catalunya necessita Lleida com a pol interior del país, que connecta amb l’Aragó i amb la resta d’Espanya, convertint-se així en el factor clau de l’equilibri interior de Catalunya."

Queda dit, i aquí teniu el link de la noticia!