martes, noviembre 14, 2006

Un record especial...


Abans he fet un comentari sobre el que havia passat durant tot aquest temps que no havia escrit al blogs, però volia dedicar un escrit a un dels fets que més m'ha marcat durant aquests últims dies. El dia 31 d'Octubre ens deixava en José Brocal. Un militant lluitador i treballador com cap altre, que s'estimava la ciutat que l'havia acollit i treballava per fer-la un lloc millor per tots. Tot i que va lluitar fins al final no va poder vençer a la malaltia que com diu una amiga molt especial, és la veritable epidèmia del segle XXI.
Són molts els escrits que s'han fet sobre el José Brocal i crec que no tinc res més que afegir a aquest homenot de Lleida. Que ha deixat darrere seu una familia que l'estimava i que l'adorava, però ha deixat també una impronta molt gran en tots aquells que com jo, vam buscar recolçament i assessorament en molts moments.
Ha estat un cop dur per tots saber que en Brocal ja no estarà més amb nosaltres, treballant cada dimarts al partit amb la gent gran, assistint a tots els actes on podia,.... Però la vida segueix, i el José estic segur que voldria que tots treballessim de valent. Crec que no hem de qualificar la mort com alguna cosa justa o injusta, simplement passa i hem de saber portar-la com puguem, recolçant als que es queden, sobretot a la Neus i treballant per que tothom recordi qui era José Brocal i que va fer pel socialisme i per la seva ciutat.