jueves, noviembre 16, 2006

Que bajo has caído Bertín!!



Si, és molt trist però el cantant i "artista" Bertín Osborne, ha caigut molt baix. Molt malament deu tenir el seu panorama professional que ha de recorrer a la presidenta Esperanza Aguirre per tal de promocionar-se.
El passat dimarts, la Comunitat de Madrid, va pagar amb diners públics una festa per als jubilats de la comunitat. Fins aquí molt bé, el que no estava previst és que el susodicho Bertín després de ballar amb l'Aguirre animés a tots els presents a votar per la líder del PP a Madrid. Els jubilats es van veure involucrats en un míting sense saber-ho però el que és més greu és que l'acte es va pagar amb els diners de tots els madrilenys,... si és que a Madrid ja estan copiant el més pur estil de CiU, quan pagaven dinars i actes als padrins i després els hi donaven la bossa amb el vot.
Pensava que aquestes pràctiques caciquistes havien desaperegut, però es veu que la gent gran encara es tractada com mercaderia electoral i no amb el respecte que es mereixen. Espero que els companys del PSOE de Madrid facin les accions pertinents perquè espectàcles tan lamentables com aquests no es tornin a repetir.
Ah! Senyor Bertín, si està tan apurat, haver-ho dit que segur que entre tots li haguéssim trobat alguna cosa, potser no seria com a cantant però al menys no hauria rebaixat la seva categoria.