jueves, octubre 12, 2006

En Quim estrena web!


El dilluns vaig assistir amb altres companys del partit, a la inauguració de la Pàgina Web del nostre Candidat, Quim Llena. La pàgina www.joaquimllena.cat és molt dinàmica i fàcil d'utilitzar. El portal del candidat comença amb una presentació que ell fa de la seva candidatura. A més en aquest apartat, es poden veure les fotografies d'unes persones que simbolitzen diferents col·lectius i grups d'edat. Si apreteu, veureu diferents preguntes a les que el candidat respòn de manera entenedora. Per suposat el jove no hi podia faltar, i les preguntes van des de l'habitatge, medi ambient, fins a la problemàtica dels joves pagesos. A més tots aquells que vulguin fer-li una pregunta, tenen el compromís que rebran una resposta en menys de 24 hores, per garantir que el portal sigui interactiu i que hi hagi fluidesa entre el candidat i la gent.
La biografia és l'apartat més personal, hi ha un recull de fotografies del Quim de tota la vida (la de vestit de fraret és molt bona). Un altre apartat amb fotografies és Lleida i jo, on hi ha les imatges de la seva vinculació amb Lleida, i aquelles que ell creu que són significatives al nostre territori.
Com no, l'apartat de l'agenda que informa dels diferents actes als que assisteix com a candidat i l'apartat de premsa en el que es recull el ressò dels actes i les diferents notes de premsa que anem enviant.

“El PSC ha realitzat sempre una aposta molt important per les noves tecnologies com a mitjà de comunicació, com a eina fonamental per a establir un diàleg fluït amb els ciutadans i ciutadanes i com a instrument per a fer arribar les seves propostes al màxim nombre de persones possible”, ha dit Llena en el transcurs de la presentació.
En aquest sentit, Llena ha fet èmfasi en el fet que “el PSC ha estat pioner en aquesta pre-campanya amb el fet de penjar a la seva pàgina web la proposta de programa electoral per tal que tothom qui volgués pogués fer-hi suggeriments”.


Crec que ha estat un encert la pàgina web, i més en aquests temps en els que les noves tecnologies són una eina política bàsica. SI teniu qualsevol suggeriment els acceptarem encantats!