miércoles, octubre 18, 2006

Comencem amb força



El diumenge per la nit va començar l'esperada campanya electoral. Dic esperada perquè per fi estem en el periode reconegut legalment com a campanya, tot i que molts porten fent campanya molt temps.
L'inici de campanya del PSC aLleida va ser diferent de qualsevol inici de campanya. Una festa amb 400 militants, globus aerostàtics, música i diversió. Realment tots vam sortir amb la moral molt alta, i amb el convenciment de que el proper 1 de Novembre el PSC consolidarà una majoria que ens permetrà dur a terme i acabar la gran tasca que hem fet durant aquests 3 anys de govern progressista.
M'agradaria també fer un apunt de com està la campanya actualment. El vídeo de CiU ha sentat com una bomba en totes les cases polítiques, fins i tot a la d'Unió Democràtica! Crec que és un error garrafal el que ha fet Artur Mas, però després de veure la poca confiança que té en el seu electorat poques coses em poden sorprendre.
Les enquestes tampoc són tot el favorables que voldriem, però ja ho diu en Montilla, nosaltres volem guanyar les eleccions no les enquestes. Al 2003, totes les enquestes auguraven una victòria socialista claríssima i després casi ens quedem fora!
Estic convençut que anirà molt bé! Tenim un projecte sòlid que aposta per una Catalunya Social. Una Catalunya que ja ha aconseguit el seu reconeixement amb el nou Estatut (recordem que fins que no hem estat el PSC al govern no s'havia canviat l'Estatut, i això que CiU havia governat 23 anys i segons ells, són els que més estimen Catalunya). L'avanç que s'ha fet ha estat espectacular, les inversions, les baixades de dèficit de les institucions públiques demostren la bona salut de que gaudia per primer cop en molt temps la Generalitat de Catalunya. La inversió per capita va passar de 800 € al 2003 a casi 1200€ al 2006. I això mantenint uns comptes clars, acurats i que no hipotequen governs futurs.
La gent s'ha d'adonar del que hem fet els socialistes per Catalunya. Però farem molt més!!Hem resolt problemes i en resoldrem molts més. Ara és l'Hora de Montilla, Fets i No Paraules. Que tingueu bona campanya electoral!