martes, septiembre 26, 2006

Una escola de tots i totes!



Aquest cap de setmana i com vaig anunciar fa uns dies, vam celebrar a Lleida la IV Escola de Formació de la Federació de les Comarques de Lleida de la JSC. 2 dies en els que ens vam trobar un munt de companys per debatre i reflexionar sobre política i sobre les nostres propostes per millorar el nostre país.
Van ser dos dies molts fructífers. El dissabte va ser un dia agotador però molt enriquidor, amb la col·laboració de Càrrecs Institucionals i Orgànics(Olivié Bayón, José Angel Flores, Montse Gil, Antoni Argilés, Montse Mínguez, Albert Balada (ha fet comentari sobre l'escola), Tere Cunillera, Yolanda, Elena Cervera, Lluis Franco, Sebas Barranco,...... gràcies a tots per venir!
La nit del dissabte també va ser entretinguda. Vam començar amb un sopar amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, on va explicar la importància de la implicació dels joves en els futurs esdeveniments electorals,... però el col·loqui va durar poc perquè ens esperava una nit moguda. Primer amb el concertillo a Alfarràs i la consequent celebració de la Festa Major d'Alguaire (n'hi ha que van acabar abans que d'altres). Com que jo no puc beure alcohol (véase Isoniacida) vaig poder disfrutar d'una visió panoràmica de moltes de les coses que van passar aquella nit, juju. El diumenge pel matí xerrades amb membres de la UGT i amb en Quim Llena i l'Agnès Pardell, la "guinda del pastel" a una escola que va comptar amb una participació elevadíssima i que va tenir representants de moltes federacions i agrupacions. A tots aquells que vau fer tants quilòmetres per venir i passar una bona estona amb nosaltres, moltes gràcies!
Gràcies al Kleber, Jordina, Arantxa.... per haver-nos ajudat tant a l'elaboració de l'Escola. Espero que l'any que vé, quan tornem a trobar-nos comptem amb la presència de l'alcalde Kleber Esteve!

Fins l'any que vé!

P.D: Foto de Familia amb l'Alcalde Àngel Ros.

1 Comments:

Blogger Javi said...

Olé per la vostra escola, mh' vaig passar d'alló més bé, malgrat haver arribat el dissabte a la tarda i haver de marxar el diumenge al matí molt d'hora, quan encara tots dormíeu.

Teniu gent molt maca a Lleida i de ben segur que tornareu a veure'm per allà si es presenta la ocasió.

Vinga, ens veiem aviat.

11:36 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home