jueves, septiembre 21, 2006

Compromesos amb un món millor


La nostra escola que sempre havíem celebrat durant els mesos d’estiu s’ha traslladat aquest any al mes de setembre, per tal de que es converteixi en el tret de sortida del que serà un any amb gran transcendència política pel PSC i la JSC.
Sota el lema, Compromesos amb un món millor, volem demostrar que la JSC de les comarques de Lleida volem transformar la nostra societat, fer-la més justa i solidària, tenint en compte els més vulnerables i aportant la nostra visió, per fer que les polítiques de les diferents administracions siguin amb i pels joves.
Hem escollit Alfarràs, perquè al maig del 2007 serà l’escenari del canvi que el nostre territori necessita. Kleber Esteve, futur alcalde, serà un dels més joves de Catalunya i per això volem fer l’escola allí. El PSC aposta per la renovació efront el caciquisme de CiU i volem demostrar als joves que hi ha polítics que realment es preocupen per ells.
Contarem amb la presència del Secretari General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ja que per primer cop les polítiques de joventut les duem des de la Joventut Socialista de Catalunya. Amb l’arribada del PSC a la SGJ s’estan afrontant reptes que realment signifiquin una millora pels joves, i en especial pels del territori.
Per la tarda els directors i directors dels serveis territorials de la Generalitat a Lleida, encapçalats pel Delegat del Govern, Antoni Argilés, explicaran quina ha estat la seva gestió en els 1000 dies de govern catalanista i d’esquerres.

Però bé, si ho voleu veure, veniu i comproveu-ho vosaltres mateixos, nosaltres estem preparats per transformar Lleida i Catalunya. Us esperem.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Gràcies per haver-me convidat a ser-ne ponent a la vostra Escola, és tot un honor d'haver compartit una estona parlant d'allò que m'entusiasma: la política. Felicitacions, ha estat tot molt ben organitzat.

10:18 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home