martes, agosto 01, 2006

Fono in Memoriam

La Mostra de Teatre Ciutat de Lleida canviarà el seu nom pel de "Mostra de Teatre Josep Fonollosa-Fono" per tal de retre un homenatge permanent a la memòria del director i actor teatral Josep Fonollosa. La Mostra, que se celebra cada any entre els mesos d’octubre i novembre, serveix de plataforma per què les companyies d’arts escèniques de la ciutat de Lleida puguin estrenar les seves darreres produccions.

El Fono va morir dissabte a la nit. Una gran pèrdua per la ciutat de Lleida i pel món de la cultura. Els qui vam tenir l'oportunitat de conéixer-lo podem afirmar que era un home de fortes conviccions i que quan endegava un projecte el portava fins al final. Una gran persona, un lluitador que va fer que un grup de gent jove ens poguéssim considerar un grup amateur.
La seva mort va ser un cop fort, però sempre ens quedarà el seu record. Gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament sempre recordarem al Fono. Qui ens va ensenyar a llegir la prosa i el vers com calia fer-ho, qui va dedicar 70 anys de la seva vida al teatre i a Lleida.
Pots anar-te'n satisfet Fono, aquí sempre et recordarem.