jueves, julio 13, 2006

A propòsit de Power Points i altres....

Ja fa prop de 2 setmanes la vida política de la ciutat de Lleida es va veure trasbalsada per l'aparició en molts ordenadors de la ciutat, d'un power point que acusava a Isidre Gavín de vendre una renovació que era falsa. Un Power Point molt correcte, que no faltava al respecte a ningú i que es limitava a dir públicament que la gent de més de 40 anys no són joves (n'hi ha que s'ho pensen) i que no es podia dir que un projecte era renovador quan els protagonistes d'aquests portaven més de 20 anys en política. Res més. El Power Point no deia res més. Aquest va córrer per tota la xarxa i ha arribat a un munt de gent que van veure el power point com una cosa divertida i ja està.
El que no s'esperava ningú, ni els mateixos autors tampoc, és que això arribaria a ser l'únic argument que el cap de l'Oposició, Isidre Gavín, presentaria en el debat de l'Estat de la Ciutat. Un ple extraordinari on el equip de govern mostra el que fa, i l'oposició ho critica i aporta la seva visió que pot ser més o menys encertada.
El President de la Diputació i alcaldable de CiU, va demanar la dimissió del Cap del Gabinet d'alcaldia per haver participat en l'elaboració i distribució del citat power point. El Sr. Guiu, en tant que militant del PSC i de la JSC, té tota la llibertat del món en participar en les activitats que aquestes organitzacions polítiques realitzen, de la mateixa manera que els alts càrrecs de la Diputació ho poden fer amb les seves.
Des d'aqui vull deixar clar, que la tramessa es va fer des del PSC. El dilluns 19 de Juny per ser exactes.
El que es trist i penós, és que aquests power points, hagin centrat la política de la nostra ciutat. Que s'hagi caigut en el menysteniment i l'insult de membres de partits que tenen tot el dret del món a expresar-se, que s'hagin retret coses del passat i que s'acusi a gent del PSC de fer coses, que la gent de CiU fa constantment. He rebut milers de mails que van ser enviats des de correus oficials de la generalitat de gent que ocupa càrrecs de responsabilitat. Mai ningu diu res, perquè en el fons són coses de crios que en diuen.
La gent ha parlat i parlat de qui ha fet ho deixat de fer el power point, i ningú s'ha parat a pensar en el fons del power point, que simplement denunciava que els actes on es pregonava la renovació de l'equip de Gavín hi havia gent que ja es dedicava a la política abans de que un servidor hagués nascut. Hem de ser seriosos i treballar per la ciutat, i si la única arma que es té contra un govern, és un power point que van fer les joventuts socialistes, jo m'ho faria mirar.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Què més vols Oriol? Si l'unica cosa que tè per criticar l'opossició és un PowerPoint que no té res a veure amb els problemes de la ciutat i la ciutadania és que l'equip de l'Angel està treballant de P. M. i no hi ha cap motiu de queixa... Oh no!.
Això és de calaix, qui llança cortines de fum per fer rebombori i desviar l'atenció de la gent, és perquè els que estàn governant no fan cap error per poder-los contradir i necessiten, d'alguna forma, fer-los quedar malament, i com ho fan?, doncs fent-se les vìctimes per fer pena, això sempre funciona, la gent sempre és fica al cantó de les victimes, ni que aquestes s'aprofitin del bon tarannà de la població, si li va funcionar a la Lidia Lozano davant del fort caràcter de l'Albano... el secret està amb passar d'ells però no oblidar, sempre la truita s'ha de girar si no la vols cremar.

10:44 a. m.  
Blogger Oriol Yuguero said...

Gràcies Leptis pel teu comentari! Farem el possible per seguir treballant i millorar la nostra ciutat!

2:19 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home