lunes, julio 10, 2006

Més ganes de treballar!!


Després de 3 setmanes plenes d'exàmens, per fi el dijous començava les vacances. Merescudes. Però el divendres després de dormir 2 hores (per la festa de celebració de fi d'exàmens) ens vam ficar a organitzar l'Assemblea Ordinària en la que em presentava a la reelecció com a primer Secretari de la JSC de Lleida.
A les 20.30 vam començar l'assemblea, tots els companys hi eren. L'alcalde i primer secretari del PSC, Àngel Ros, va inaugurar l'acte i va recalcar la importància de la gent jove en el món polític i social, i ens va donar tot el suport per aquest nou periode. Després vaig presentar l'informe de gestió que va ser aprovat pel 100 % de la militància. Finalment l'elecció de la nova executiva, la que treballarà durant 4 anys i que s'enfrentarà a les autonòmiques, municipals i generals, a part de tota la feina que dia a dia anem tenint. La Silvia, la meva mà dreta en totes les tasques. L'Anna, que m'ajudarà en tot el que pugui desde BCN. La Judit, fitxatge estrella i que coneix molt bé l'administració pública. El David, a part d'amic, company que ajudarà a promocionar les idees socialistes. La Marta, la nostra militant internacional que s'encarregarà de mantenir-nos en contacte amb el món. La Laia, vetllarà per la igualtat de genère i dinamitzarà el consell permanent de dones. El Joao, com a immgrant, aportarà la seva visió d'un problema que va en augment. El Xavi, que ajudarà en totes les coses que pugui des de la seva nova condició d'estudiant de BCN.
Tots ells amb ganes de treballar i endegar un nou projecte, que apropi el socialisme a la gent jove. Un bon equip, que segur donarà moltes alegries.
L'acte el va cloure l'Albert Balada, Sec. Organització PSC de Lleida, que va encoratjar-nos per seguir en la mateixa línia de treball i participar activament en les decisions del partit.
Després tots vam anar a sopar a la Sibil·la a la Seu Vella, el monument més emblemàtic de Lleida per començar aquesta nova etapa amb la Seu com a testimoni. Tot un repte! Gràcies a tots pel vostre suport!