jueves, julio 27, 2006

Creu Roja Lleida al 2005, més a prop de les persones



El dimarts vam presentar a Creu Roja la memòria de totes les activitats que s'havien dut a terme durant aquest 2005 en els diferents àmbits.
A la roda de premsa, hi havia en Mariano Gomà, president de Creu Roja Lleida, la Vero Mestres, Coordinadora Provincial i un servidor com a Director Provincial de Joventut.
Vam fer un repàs ràpid de totes les activitats que s'havien realitzat. A nivell de Creu Roja, es va destacar que durant el 2005 es van atendre a la meitat d'immigrants que al 2004 (lògic tenint en compte que al 2004 vam tenir el conflicte amb els Immigrants procedents d'andalusia), a més es va destacar l'èxit de les mesures per prevenir el cop de calor i les activitats amb gent gran.
Es va fer ademés una explicació del que serveixen una donació de 100 € a la Creu Roja. Per les activitats de Joventut i Infància es destinen un 6 €.
Després em va tocar a mi explicar com ens havia anat aquest any. Un any molt actiu, on prop de 6000 nens, nenes i joves, han estat usuaris de les nostres activitats. 1800, han estat els nens que setmanalment atenem a la planta de pediatria de l'HUAV. Hem fet un repàs de les activitats i dels voluntaris que hi participen, i ens podem sentir satisfets. Els joves de lleida participem en la millora de la nostra societat. Estem allí, fent que els joves prenguin consciència del poder que tenen per canviar el món. Els que només critiquen als joves i no els ajuden, no veuen que no ajudar a la joventut és condenar el futur, ja que serà en les nostres mans canviar el curs de la història.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Tú ho has dit "canviar el curs de l'historia", però, també heu de ser conscients que teniu molta labor a fer també entre vosaltres; és molt lloable que treballeu com a voluntaris per ajudar a qui us necessiti, però també hi ha jovent que us necessita i no saben o no volen demanar el vostre ajut, m'estic referint als que provenen de famílies desestructurades, marginats, drogadictes, rebelds, antisistema que s'oposen absolutament a tot, xenófogs, radicals, etc... aquestos també poden canviar el curs de l'historia i fer que es torni a repetir un París, per possar un exemple.
Sé que costa fer arrivar el vostre missatge amb aquestos grups, doncs entreu per individual, motiveu-los a que hi han coses molt més guays que el seu "colocón", que hi han sensación més fortes que "liar-se a osties", que el sistema si colaborem no és tant antihumà, etc... El jovent per canviar el curs de l'historia teniu molta feina a fer i haureu de pendre molts "taçons de Cola-Cao", com dirien a Star Wars "que la força us acompanyi".

11:28 a. m.  
Blogger Oriol Yuguero said...

Estamos en ello!! Tant de bo poguem aconseguir engrescar a tots els joves per millorar la nostra societat.
Ens haurem de pendre molts taçons però segur que el resultat valdrà la pena!

1:30 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home