domingo, junio 04, 2006

Si guanya L'estatut, guanya Catalunya


Avui ha estat un dia pletòric! El president del govern Jose Luís Rodríguez Zapatero ha vingut a Lleida per promoure el vot positiu a l'Estatut pel proper 18 de Juny. HA estat un acte vibrant, on a més han intervingut un Àngel Ros enèrgic i brillant, un José Montilla animat i somrient, un Pasqual Maragall característic i amb bon humor i per suposat un Zapatero genial. HA estat dels millors mitings que he vist, i n'he vist un bon grapat.
Potser ha estat diferent perquè he participat activament en l'organització. Hem tingut una grada de 140 joves que aclamava el president, un èxit. Molt estrés i molts nervis però al final ha sortit bé, molt bé. Estic segur que no només l'Estatut serà aprovat per una ampla majoria, sino que a més guanyarem les autonòmiques i les municipals.
Avui tots hem sortit amb les piles carregades, disposats a defensar els valors socialistes, uns valors que representa Zapatero i que avui ha dedicat bona part del discurs a destacar la importància dels joves en el futur de la societat.
Ja ho sabeu, l'Estatut ens obrirà moltes portes i tenim la sort que el govern de Madrid té la voluntat d'obrir-ne més!