martes, junio 27, 2006

Fem Montilla President


Ahir l'Executiva Nacional del PSC va designar a Pepe Montilla com a candidat a les eleccions autonòmiques de la tardor. Falta la ratificació del Consell Nacional, però amb un 99% de probabilitats, ell serà l'elegit.
Com vaig dir fa uns dies, comença una nova etapa. Una etapa brillant on s'haurà de fer molta feina. Ara ja tenim l'eina, el nou Estatut. Ara ens cal el treballador que la faci servir i treure'n el màxim rendiment. Aquest és José Montilla. Crec que és la millor aposta que podiam fer des del PSC, una persona que coneix la gestió pública, que és conegut i que té un perfil de treballador i de persona seriosa. Les etapes de populisme i de grans líders han acabat. Ara toca gent que faci la feina, que ressolgui els problemes dels ciutadans i que deixi l'espectacle als professionals i la demagògia a CiU i PP. Gent ressolutiva.
Vaig tenir l'honor de compartir amb ell, la llista per les eleccions generals. Vam treballar moltíssim i vam aconseguir derrotar al PP. Estic segur que la clau de l'èxit va ser que Montilla encapçalés la llista (Per suposat el fet de que Carme Chacón fos la 2a també, jejeje), vam aconseguir més vots que mai, i estic convençut que a la tardor repetirem l'èxit.
Català és aquell qui viu i treballa a Catalunya, aquell que escolleix Catalunya per educar els seus fills i veure'ls créixer, que vol que Catalunya assoleixi els màxims nivells socials, culturals,... que estima Catalunya. Sigui nascut a Córdoba, a Bujaraloz o a Abu Dabi.
Montilla a part de tot això, vol que Catalunya sigui pionera i sigui peça clau en el nou model d'Estat que es configura. Montilla vol un Catalunya pròspera i moderna, on tothom s'hi senti bé, una Catalunya que serà capdaventera a Espanya i a Europa. Per tot això i per moltes més raons, hem de treballar per fer Montilla President. Per acabar el projecte que en Pasqual Maragall va encetar, per tornar la il·lusió als ciutadans que volien un canvi a Catalunya, amb Montilla, tots serem presidents!