jueves, junio 15, 2006

Actes pel SI a l'Estatut



S'apropa la recta final. D'aqui 4 dies, tindrem el referèndum per aprovar l'Estatut d'Autonomia. Per fi, podrem escollir un futur més pròsper. Sincerament, aquesta campanya ha estat molt bé, molta participació, molts actes i la presència de ZP a les nostres contrades. La pena, és que incidents contra els dirigents del PP entel·lin una campanya que s'estava portant la mar de bé. Cal condemnar tots els incidents que atemptin contra la llibertat d'expressió, tots. Siguin cap a un partit o cap un altre. El problema està en que cadascú recolleix allò que sembra, i per tant el PP s'ha trobat amb les conseqüències de les seves paraules desmesurades contra Catalunya. És el que té mentir, una acció que tan agrada a Acebes, Rajoy i Zaplana i que creien que els catalans no ens n'adonariem.
En fi, ahir vam assistir a l'acte de presentació del Llibre "L'estatut a peu d'obra" de Lídia Santos. Va ser un bon acte al bar La Sibil·la, on hi va anar força bé i on vam poder escoltar anècdotes sobre l'Estatut de la Lídia, una de les seves redactores.
Avui a les 19.30 ens trobarem un altre cop a la nostra Seu Vella per despenjar la pancarta del SI. Per fer que Lleida s'hi involucri, i tots els lleidatans i lleidatanes veguin que la JSC i el PSC, volem el millor per la ciutat i que per tant votarem SI al nou estatut.