domingo, abril 23, 2006

Una escola d'èxit

Aquest cap de setmana hem realitzat a Lleida, la primera Escola de Primavera del PSC de la nostra federació. Va ser un repte difícil del que ens n'hem sortit jo crec que molt bé i amb nota. Durant dos dies, Lleida es va convertir en el focus de l'actualitat política tant local, autonòmica com estatal.
L'alcalde de Lleida Àngel Ros ens va explicar els projectes per la Lleida del futur, reptes i ambicions per aquesta ciutat que està passant de poble a Gran Ciutat. El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el Portaveu del Grup Socialista al Congrés dels Diputats, Diego López Garrido, acompanyats per la incombustible Tere Cunillera van aportar les seves visions sobre el procés de l'Estatut i vam conéixer des de dins totes les fases per les que va passar el recentment aprovat Estatut.
La cloenda va ser la culminació de l'Escola, amb la flamant vicepresidenta del Congrés, Carme Chacón, explicant el balanç de 2 anys de Govern de Rodríguez Zapatero i com els socialistes haviem complert el 100 % dels objectius que haviem proposat als catalans durant la campanya electoral.
Cal fer esment també al que va ser el moment més emotiu de l'Escola, aprofitant la conferència de l'ex-conseller d'agricultura, Antoni Siurana, tota l'escola li vam fer un petit homenatge i agraïment a la seva tasca tant al PSC com al govern de la Generalitat.

Però el que també ha estat molt bé, han estat les activitats paral·leles a l'escola. El sopar amb militants de la JSC de Lleida amb el Secretari d'Organització del PSC, Pepe Zaragoza, va ser un èxit. Tothom vam quedar bocabadats amb la seva intervenció i amb el seu sentit del humor. Gràcies per venir.
I com no, els que em coneixeu sabeu el que va suposar per a mi rebre una trucada de la Carme Chacón (Albert ens haurem de disputar la presidència del seu club de fans). Poder dinar amb en Miquel Iceta, el DIego López Garrido, la Carme Chacón, l'Ângel, la Tere, el QUim i la Mònica. Compartir la seva experiència i els seus coneixemnets.

Per mi l'escola, va ser el meu primer projecte polític, molts nervis, un canvi de govern pel mig,.quan vaig acceptar el repte com a secretari de formació no em podia imaginar el que suposaria, però el resultat crec que ha estat més que bo per ser una primera edició. Suposo que haurà estat bé si ens han proposat que es realitzi cada any i no només a nivell de federació sinó també amb una major implicació nacional.

Gràcies a tots, a la Dolors, al Cisco, a la Mònica, a la Marina, a la Glòria, a la Dolors Abril, a la Meri, que vau fer posible que el projecte es fes realitat des de dins.
Al Quim, Mònica i Tere per tot el suport i per l'ajuda donada.
Gràcies a totes i tots, els que vau assistir a la Primera Escola però sobretot a tots els meus companys de la JSC.

Ens veiem l'any que vé a la IIa Escola de Primavera!

2 Comments:

Blogger alberttorracabello said...

Hola nen!!!!

Veig que jo també sóc el primer en alguna cosa...

Saps en què????

En escriure el comentari al teu blog..... ;)

Fa il·lusió que gent experimentada del partit, d'allà on sigui, et doni ànims i t'engresqui a continuar, amb la tasca realitzada.

És així com també vull agrair-te l'esforç que has fet, des de la teva secretaria, perquè aquest cap de setmana ha sortit tot molt bé!!!

Els i les militants, simpatitzants,... del PSC i la JSC de les Comarques de Lleida, podem estar orgullosos del caliu humà que hem assolit, aquests dies.. :)

Una abraçada a tu, i també a totes aquestes personetes que t'han ajudat a fer possible l'Escola!

Felicitats!!!!!!!!

------------------

P.D.: -Ja m'estàs donant el núm. de la Carmencita,... perquè li he de comentar una cosa.. sobre el Club de Fans ;)- Jijijiji...

1:31 p. m.  
Blogger Eduard R. Baches said...

Ei!

Ja era hora que algú mes es fiqués al món de les blogs...sinó, és aburrit no tenir més lleidatans i lleidatanes! ànims amb la blog!

5:27 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home